Geniet van je terras
in natuursteen

Je eigen oase van rust maar toch dichtbij huis. Laat je terras aanleggen door Bestratingen Roelen in natuursteen, een levendig en ademend materiaal dat karakter & waarde toevoegt aan je woning.

Bestratingen Roelen

specialiseert zich in terrasaanleg in natuurlijke materialen die een specifieke en doordachte aanpak vereisen. Ook staat Bestratingen Roelen voor één centraal aanspreekpunt tijdens jouw project, van materiaalkeuze tot grondwerken en uiteindelijke oplevering heb je steeds één centraal aanspreekpunt dat jou bijstaat met raad en daad. Dit garandeert bovendien een scherpe prijs en snelle oplevering.

De lente en zomer zijn de seizoenen bij uitstek om de barbecue van stal te halen & vrienden en familie te ontvangen bij jouw thuis voor een gezellige avond onder een prachtige zonsondergang. Geniet van je eigen oase van rust op je terras, stijlvol aangelegd in natuursteen.

Materialen

Kies voor een greep uit de natuurlijke materialen waarin Bestratingen Roelen zich specialiseert.

Title

Kasseien / Mozaïek

Kasseien gaan al mee sinds de tijd van de Romeinen en staan voor een tijdloos design en sterke, robuuste kwaliteit doorheen de jaren. Kies voor een kassei met karakter voor jouw terras.

Title

Platine

Natuursteen die zeer vlak afgewerkt kan worden en daardoor ideaal is voor een oprit. Zeer duurzaam materiaal dat een pak langer meegaat dan een doorsnee klinker. Combinaties met formaten mogelijk om een abstracte touch te geven.

Title

Blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen is een levendig product dat mooier wordt en meer karakter krijgt met de tijd. Een sterke variatie in afwerkingen en formaten is mogelijk om een persoonlijke touch voor je terras te garanderen.

Een van onze terrassen

Oudbrugge hardsteen in

Beerse

Lees er hier meer over

Een scherpe offerte voor jouw terras?

Naast een persoonlijke begeleiding en controle, een ervaren vakman en een specialisatie in levendige natuursteen, biedt Bestratingen Roelen een scherpe prijs.
Wil je graag een gratis offerte aanvragen?