Kies voor hoogstaande materialen
in natuursteen

Bestratingen Roelen staat voor 20 jaar ervaring in totaalprojecten, met name projecten in kasseiwerken.
Wesley Roelen specialiseert zich in deze ambacht en staat voor een persoonlijke, doordacht aanpakt en is jouw aanspreekpunt voor elk totaalproject, zowel als particulier, bedrijf of overheid.

Bestratingen Roelen

werkt zeer nauw samen met enkel leveranciers die bekend staan omwille van hun hoogstaande, kwalitatieve producten en scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Door de jarenlange samenwerking en ervaring garandeert Bestratingen Roelen een persoonlijke touch bij ieder project en een optimale productkeuze voor jouw project

“Bij Bestratingen Roelen verkiezen we natuurlijke materialen omwille van hun superieure kwaliteit maar ook erg smaakvol, tijdloos design. Een goed gelegde kassei gaat bijvoorbeeld makkelijk 100 jaar mee.”, aldus zaakvoerder Wesley Roelen.

Onze materialen

Title

Kasseien / Mozaïek

Kasseien gaan al mee sinds de tijd van de Romeinen en staan voor een tijdloos design en sterke, robuuste kwaliteit doorheen de jaren. Kies voor een kassei met karakter voor jouw project.

Title

Platine

Natuursteen die zeer vlak afgewerkt kan worden en daardoor ideaal is voor een oprit. Zeer duurzaam materiaal dat een pak langer meegaat dan een doorsnee klinker. Combinaties met formaten mogelijk om een abstracte touch te geven.

Title

Blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen is een levendig product dat mooier wordt en meer karakter krijgt met de tijd. Een sterke variatie in afwerkingen en formaten is mogelijk om een persoonlijke touch voor je project te garanderen.

Title

Gezaagde kassei

Gezaagde kasseien hebben dezelfde voordelen als gewone kasseien maar zijn vlakker van afwerking. Wel bieden ze dezelfde kwaliteit en robuustheid bij de wisselvallige, Belgische weersomstandigheden. Verschillende soorten materialen en formaten zijn mogelijk om een persoonlijke touch toe te voegen.

Title

Kleiklinkers

Kleiklinkers worden gebakken in hete ovens en komen in verschillende kleuren, formaten en afwerkingen waardoor opnieuw een heel persoonlijke touch met begrip voor het totaalplaatje mogelijk is. Ook kies je, indien gewenst, voor een mix tussen oudere kleiklinkers en nieuwere wat opnieuw karakter toevoegt. 

Een scherpe offerte voor jouw project?

Naast een persoonlijke begeleiding en controle, een ervaren vakman en een specialisatie in levendige natuursteen, biedt Bestratingen Roelen een scherpe prijs.
Wil je graag een gratis offerte aanvragen?