Leer Wesley beter kennen

Wesley Roelen is de drijvende kracht achter Bestratingen Roelen en heeft al meer dan 20 jaar ervaring op de teller staan als kasseilegger. Als zaakvoerder is hij het persoonlijke aanspreekpunt voor jou en begeleidt hij jou door het ganse proces door zijn expertise en netwerk van onderaannemers om jouw project tot een goed einde te brengen.

Van grootvader op kleinzoon

Wesley’s grootvader Theodoor “Theo” was meer dan 30 jaar actief in het ambacht van de kasseiwerken. Het stond dan ook in de sterren geschreven dat Wesley, na het overlijden van zijn eigen vader, in de voetsporen van zijn grootvader zou treden. Theo leerde hem de kneepjes van het vak en gaf zijn 30 jaar ervaring door op Wesley. Op zijn 18 jaar besliste Wesley om op leercontract te werken als kasseilegger in dienstverband. 6 jaar geleden waagde hij de sprong om als zelfstandige te beginnen en ondertussen loopt Bestratingen Roelen als een sneltrein met projecten in binnen- en buitenland allemaal binnen de unieke ambacht die kasseien leggen toch wel is.

Een scherpe offerte voor jouw project?

Naast een persoonlijke begeleiding en controle, een ervaren vakman en een specialisatie in levendige natuursteen, biedt Bestratingen Roelen een scherpe prijs.
Wil je graag een gratis offerte aanvragen?