Enkele van onze projecten

Ontdek enkele projecten die Bestratingen Roelen reeds tot een goed einde bracht.
Interesse in onze diensten?

Kasseiwerken

Portugese Granietsteen in Anderlecht

In Anderlecht realiseerde Bestratingen Roelen een uniek project. De gemeente wou de buurt nieuw leven inblazen door het renoveren van een kunstzinnig plein en kunstwerk. Wesley Roelen werd hierop benaderd en raadde hen Portugese granietsteen aan, omwille van haar kwalitatieve troeven en robuustheid tegen wisselende weersomstandigheden. De steen werd gezaagd in twee verschillende tinten zodat een mooie nuance in de afwerking zichtbaar is. Ook de legwijze van deze steen was niet makkelijk. Gelukkig teert Bestratingen Roelen op meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van uitdagende projecten. De klant blikt zeer tevreden terug op dit project, dat ondanks de werken te laat van start gingen, nog netjes binnen de afgesproken deadline afgewerkt werd. Naast een tevreden klant, zijn de buurtbewoners uitermate blij met de opwaardering van dit kunstzinnig pleintje.

Sublieme mozaïek in Schoten

Bestratingen Roelen verzorgde een werkelijk unieke renovatie in opdracht van de gemeente Schoten. Voor de vernieuwing van de bibliotheeksomgeving deed de gemeente beroep op toparchitect Renaat Braem. Braem bracht de vier elementen zijnde water, aarde, lucht en vuur op sublieme wijze onder in het design van de omgeving. Bestratingen Roelen verzorgde het project in sublieme mozaïek en werkte de werf netjes binnen de deadline af. De gemeente blikt tevreden terug op de samenwerking.

Boerenkassei in Meldert

In opdracht van firma Liema BV verzorgde Bestratingen Roelen dit zeer uitdagende project. Een straat van maar liefst 1.200 m2 in oppervlakte moest heraangelegd worden. Op het einde van de straat stond de enige woning. De man die daar woont, vreesde dat de straat maandenlang onderbreken zou zijn. Gelukkig zorgde Bestratingen Roelen voor een zeer snelle oplevering door het project op doordachte manier aan te pakken. De firma verkoos een boerenkassei, een zeer charmante, kwalitatieve steen. De steen werd ingekeerd met porfier en Wesley bewaakte een perfecte, vlakke afwerking zoals je ziet op de voor- na- en tijdens-foto’s.

Terrassen

Oudbrugge hardsteen in Beerse

Bestratingen Roelen legde een terras aan te Beerse voor een gezin. De familie wou een uniek afgewerkt product. Vandaar raadde Wesley aan om voor blauwe hardsteen te kiezen, meer bepaald oudbrugge hardsteen. Gekend om haar robuuste en duurzame kwaliteit een prima keuze voor een terras waarvan de familie decennialang kan genieten. Het terras werd aangelegd in Romeins verband, een legpatroon met verschillende formaten van dezelfde soort steen. Een afwerking die nog extra karakter toevoegt aan je terras.

Opritten

Kandla grey platinesteen in Malle

In Malle begeleidde Wesley Roelen een project om tot een prachtige oprit te komen bij deze leuke familie. Men koos voor een kandla grey platinesteen, in formaat 14.20. Een perfecte keuze voor een hoogwaardig afgewerkte oprit. Wesley Roelen begeleidde de familie op vakkundige manier doorheen de productkeuze en zorgde voor een oplevering op enkele dagen zodat eventuele hinder tot een absoluut minimum beperkt bleef.

Belgische porfier in Vlimmeren

Een gezin te Vlimmeren contacteerde Bestratingen Roelen om hun oprit aan te leggen. Wesley ging bij hen langs en adviseerde hen om te kiezen voor Belgische porfier, een product van bij ons gekend om haar superieure kwaliteit. De borduur werd netjes afgewerkt met oude boordstenen. Uiteraard zijn wegenwerken aan je oprit lastig. Daarom beperkte Wesley Roelen de hinder tot een absoluut minimum en werkte het project binnen de 4 dagen af. Een snelle service en “a happy family” blikken terug op deze succesvolle samenwerking.