Specialist in kasseiwerken
regio Antwerpen

Bestratingen Roelen heeft meer dan 20 jaar ervaring op de teller staan op het gebied van kasseiwerken en specialiseert zich in de meest verfijnde ambacht van de bestratingen.

Bestratingen Roelen

specialiseert zich in totaalprojecten zoals uitbreidingen van bestaande terrassen, opritten of parkings in kasseien. Door het ruime netwerk van onderaannemers en sterk, hoogopgeleid personeelsbestand voorziet Wesley het ganse proces van materiaalkeuze tot grondwerken en het leveren van de producten. Eén persoonlijk en centraal aanspreekpunt tijdens jouw project garandeert een snelle oplevering en scherpe prijs

Kasseien zijn bovendien een vak apart binnen de bestratingswerken en vereisen expertise en ervaring om op kwalitatieve manier gelegd te worden. Bestratingen Roelen garandeert een kwalitatief zeer hoogstaande oplevering tegen een scherp tarief. Ook is er ruimte voor een persoonlijke touch bij ieder project. 

Enkele van onze kasseiprojecten

Portugese granietsteen in

Anderlecht

Lees er hier meer over

Sublieme mozaïek in

Schoten

Lees er hier meer over

Boerenkassei in

Meldert

Lees er hier meer over

Een scherpe offerte voor jouw kasseiproject?

Naast een persoonlijke begeleiding en controle, een ervaren vakman en een specialisatie in levendige natuursteen, biedt Bestratingen Roelen een scherpe prijs.
Wil je graag een gratis offerte aanvragen?